Brunch- og frokostbuffet

Hver dag kan du nyde Restaurant Oksens store eksklusive brunch- og frokostbuffet. Her finder du masser af spændende og velsmagende retter, så du er sikker på at gå mæt fra bordet. Vi garanterer!

Hertil har vi et stort og varieret udvalg af drikkevarer, der udover de gængse drikkevarer som juice, øl og sodavand også indeholder frisk presset appelsinjuice, lokale økologiske safte fra Antons samt varme drikke som Chai latte, Cortado og Varm kakao med Amaretto. Der er selvfølgelig også mulighed for at få en lille skarp til silden.

Restauranten er fordelt i 5 forskellige rum på 2 etager, hvor hver etage har en identisk buffet. Vi har derfor også mange muligheder i forhold til forskellige selskabslokaler lige midt Horsens, med god mulighed for parkering.

Vi har stor erfaring med at afholde flere forskellige fester og selskaber. Fødselsdage, bryllupsdage, barnedåb, navngivningsfest, familiekomsammen, jule-/påskefrokost, mindehøjtidlighed, møder, general forsamlinger osv. kun fantasien sætter grænser! Har I en anledning, står vi klar med resten – op til 60 gæster i samme lokale eller 150 fordelt!

Herunder kan du læse lidt om hvad buffeten indeholder.

OBS! Nedenstående er vejledende, der tages forbehold for udsolgte varer, varierende sæsoner og kokkens tryllerier

Har du spørgsmål til allergener eller vores menu er du meget velkommen til at kontakte os her.

=

Mandag - Fredag

Kl. 10.00-14.00 – kr. 134,-
Børn under 11 år 80,- (fra 0-2 år gratis)

=

Lørdag, søndag og helligdage

Kl. 9.30-14.00 – kr. 149,-
Børn under 10 år 85,- (fra 0-2 år gratis)

Pia Hisselholm Buch
Køkkenchef



Lune retter

  • Scrambled eggs
  • Sprød bacon
  • Brunch pølser
  • Amerikanske pandekager
  • Lune fiskefileter
  • Varm leverpostej
  • Tarteletter med høns i asparges
  • samt 4-6 fade med dagens/sæsonens lune retter (altid varierende)

Det Kolde Bord

  • Yoghurt med müsli og rosiner.
  • Frisk frugt, frugtsalat og ostefad med mindst 4 forskellige oste med tilbehør.
  • 4 forskellige slags kødpålæg (rullepølse, spegepølse, roastbeef, hamburgerryg eller lign) paté og kolde kogte æg. Dertil er der forskelligt tilbehør som rå løg, cornichoner, remoulade, rødbeder, pastasalat m.m.
  • Røget laks, tunmousse, skalddyrssalat, stegte og hvide sild, samt diverse tilbehør, dressing, aspargessnitter, røræg, citron osv.
  • Chokolademousse, kokostoppe eller lign.
  • Samt kokkens udvalgte favoritter (altid varierende)

Hertil er der frisk rugbrød, 2 slags franskbrød og mini rundstykker samt smør, nutella, marmelade, sirup mm.

OBS ovenstående er vejledende, der tages forbehold for udsolgte varer, varierende sæsoner og kokkens tryllerier.

Reserver bord HER

Er I flere end 12 personer kan I kontakte Camilla eller Mette her