Selskabslokaler i Horsens

Restaurant Oksen er det helt rigtige valg til afholdelse af alle former for gruppeture, selskaber og fester. Vi kan arrangere selskaber med op til 60 gæster i eget lokale (150 gæster fordelt). Vi har stor erfaring med selskaber lige fra gammel elevfest til bryllup og alt det der ligger ind imellem som:

 • Barnedåb og navngivning
 • Fødselsdage – både de store og de små.
 • Mindehøjtideligheder
 • Begravelse
 • Familiekomsammen
 • “Babyshower”
 • Bryllupsdage
 • og meget mere…

Ved selskaber eller større grupper af gæster anbefaler vi at I at bestiller mad og evt. drikkevarer på forhånd, for at gøre oplevelsen så god, nem og overskueligt så muligt. Kontakt os herunder eller på 75 62 69 00 for at høre mere om jeres muligheder for en hyggelig frokost eller aften.

Selskaber – frokost

Et oplagt valg til frokost arrangementer, kunne være vores store brunch- og frokostbuffet. Her er et store udvalg af både lune og kolde retter, som I kan læse mere om under menupunktet “Brunch buffet”. Er man ikke interesseret i buffet, kan vi også sammensætte en menu efter jeres ønsker, som kan være alt fra en 3-retters menu til smørrebrød, pålægsfade eller lignende, kun fantasien sætter grænser.

Selskaber – aften

Der er intet som en god bøf, det kan de fleste blive enige i. På Oksen serverer vi dem på varme støbejerns tallerkner med bagt kartoffel eller steakfries og en valgfri sauce samt salatbar. Når vi afholder selskaber til aften plejer vi at tage udgangspunkt i vores gode koncept og sammensætter en menu ud fra de ønsker I har. Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud.

“Når vi planlægger en fest eller et selskab, er det altid i tæt sammenarbejde med jer, så I kan slappe helt af og nyde jeres gæster på selve dagen”

Camilla Dupont – Restaurantchef

 

=

Selskaber

Send os en mail for at få menuforslag. Selskaber på over 10 personer skal senest forudbestille dagen før.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefon nummer (skal udfyldes)

  Ønsket dato for arrangement (Skal udfyldes)

  Hvornår på dagen ønsker I at besøge Oksen? (skal udfyldes)

  Antal personer

  Hvilken type selskab ønsker du/I at afholde?