Om oksen

Restaurant Oksen i Horsens

Videotur på Oksen

I videoen her kan man få et hurtigt indblik i Oksens lokaler. Man kan også se de mange gode råvarer og ingredienser der bliver brugt på Restaurant Oksen. Sidst men ikke mindst kan man se de lækre møre bøffer som Restaurant Oksen er mest kendt for. Har du ikke besøgt os endnu så vil vi lade videoen tale for os. Når du har set den færdig kan man bestille bord herover eller kontakte os via formularene på siderne.

God fornøjelse

Historien om Restaurant Oksen

Restaurant Oksen blev startet på Grønnegade 3 i Horsens i 1986 af Ingerlise og Heinrick Krogh. De drev Oksen som et hyggeligt (lidt dyrt sted i folkemunde) frem til juni 1999 hvor Alex Pedersen opkøbte bygningen og retten til den eksisterende restaurant.

De første år havde Oksen kun åbent 5 dage om ugen fra 17.00 til 22.00 og lukket i skoleferierne. Køkkenet var på størrelse med en varevogn men indrettet med professionel grill og komfur, et bord til at forberede på og 2 små anretter stationer. Efter nogle år var der åbent alle aftner om ugen.

Kontakt os i dag

Den videre færd

I 2008 opkøbte Alex Pedersen naboejendommen, Grønnegade 5 som dengang husede GF Forsikring. Og så startede den store ombygning, renovering samt sammenlægning af de 2 ejendomme.

I februar 2010. Åbnede det nye og forvandlet Oksen. Der nu var opdateret med mørke trægulve, brune læder stole og let omstillelige borde. Aftenkortet var præcist som det altid havde været, suppen og salatbaren var blevet toptunet og klar til både nye og eksisterende gæster. Til åbnings receptionen introducerede Oksen den store brunch- og frokostbuffet som den i store træk ser ud idag.

Buffeten var en stort succes fra dag 1. Der var lækker mad af god kvalitet og gæsterne var vilde med det store udvalg. Oksen begyndte at afholde mange former for selskaber som blandt andet barnedåb, runde fødselsdage, konfirmationer og meget mere.

I 2011 holdt Oksen 25 års jubilæum der bød på en konkurrence hvor en heldig gæst kunne vinde en rejse for 2 til New York som var meget nyt på det tidspunkt. Oksen introducerede også store lækre café burgere, frokost steaks, nachos, stjerneskud mm. på frokostkortet, som blev taget rigtig godt imod.

I 2015 fik Oksen igen vokseværk og udvidet til den anden naboejendom Grønnegade 1, hvor der før lå en blomsterforretning. Her har Oksen fået nye, store og lyse vinduespartier, så man kan sidde og nyde den stille summen fra by livet på Hestedamsgade. I hjørnet er der udstillet en speciellavet Lauge Jensen motorcykel med Oksen logo’er der er med til at understege det rå look med nøgne mursten og kobber detaljer på væggene.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Du er altid velkommen til at kontakte os med evt. spørgsmål eller ønsker enten på telefon eller e-mail. Bemærk i tidsrummet 11.30-13.30 og 17.30-19.30 er der run på i restauranten og der kan derfor godt forekomme lidt ventetid.

Book bord i dag